Welkom

Bekijk ons aanbod

Bij broodjesspeciaalzaak Yammi!

In ons ruime aanbod vindt u niet alleen kraakverse warme en koud belegde broodjes, maar ook lekkere hamburgers en snacks voor de kleine en grote honger, verse soepen, frisse salades voor fijnproevers en een vegetarisch assortiment. Voor kleine lekkerbekken zijn er aangepaste gerechten en de kidsbox met surprise. Surf eens door ons aanbod en begin alvast te watertanden! We heten u van harte welkom! Frank & Tina

Over ons


Yammi biedt een zeer uitgebreid assortiment aan koude en warme broodjes en snacks. Om duimen en vingers bij af te likken! Alle gerechten worden met liefde, met oog voor hygiëne en steeds met dagverse ingrediënten bereid. U kan uw bestelling bij ons afhalen of ter plaatse consumeren in ons trendy interieur of op ons gezellige terras. Het Yammi-personeel staat garant voor een vlotte en vriendelijke bediening. Wil u toch wachttijden vermijden, maak dan uw keuze op deze website en bestel telefonisch of online!

Wij verzorgen ook uw recepties, vergaderingen en feestjes. Bestellingen vanaf 10 broodjes leveren wij aan huis (binnen een straal van 10 km).

Openingsuren

Ma / Di / Woe / Do / Vrij: 7u45 - 16u45
Zaterdag: 11u00 - 14u00
Zon-en feestdagen: gesloten*

* Tijdens speciale evenementen in Bilzen zijn wij op zondag geopend.


© 2013 - 2023 Yammi.be | Contact

Demerlaan 4 - 3740 Bilzen - Tel/fax: 089/86.60.08 - Email: info@yammi.be